Hva er Reisemodus?

Skal du på en konferanse om noen dager og skulle ønske du kunne begynne å bygge nettverk nå? Flytter du til en ny by og vil ha kontakt med en ny BFF for å vise deg de beste stedene? Har du en drømmeferie på vei og leter etter noen å danse natten lang med? Enten du er på vei nedover veien eller over hele kloden, hjelper vår reisefunksjon deg med å danne de viktige forbindelsene du leter etter når du vil.

Når du registrerer deg for Bumble Premium, kan du aktivere reisemodus og velge byen du ønsker å vises i. Posisjonen din vil vises som i sentrum av byen du har valgt (for øyeblikket vil du ikke kunne velge en nøyaktig plassering) og en indikator vil vises slik at andre brukere vet at du bruker Reise.

For å aktivere reisemodus, følg disse trinnene:

1. Åpne innstillingene dine ved å trykke på det grå tannhjulikonet i øvre høyre hjørne av appen.
  2. Rull ned til posisjonsdelen og trykk på «Reise».
  3. Bekreft at du vil bruke reisemodus.
  4. Søk etter og velg byen du vil vises i.

Plasseringen din vil bli satt til den nye byen for neste uke. Slik slår du av reisemodus før da:

1. Åpne innstillingene dine ved å trykke på det grå tannhjulikonet i øvre høyre hjørne av appen.
  2. Trykk på «Reise»-knappen.
  3. Velg «Gjeldende» plassering" for å gå tilbake til din faktiske posisjon.