Rapportering etter fjernet match

Hvis du har snakket med noen og de fjerner matchen, kan du fortsatt se navnet deres i forbindelsene dine, men profilen blir "grå" og du kan ikke lengre se bildene eller meldingene.

Vi har to formål med dette; vi ønsker å gi medlemmene muligheten til å få en form for avslutning, og vi ønsker også å ta vare på personvernet til medlemmene.

Dersom det skjedde noe ubehagelig før matchen ble fjernet, kan du fortsatt rapportere det.

For å rapportere noen etter at en match er blitt fjernet, kan du åpne chatten med personen, klikke nederst på skjermen eller på de tre prikkene på toppen av skjermen for å hjelp fra Bumbles kundesupport.