Hva er Bumble Web?

Det er ikke nødvendigvis meningen at du skal bruke Bumble mens du sitter på PC-en på jobb (det gjør du som du vil), men med Bumble Web kan du altså logge inn eller opprette en konto via din nettleser.

Bumble Webs funksjoner ligner veldig på de du finner på Bumble-appen. Gå til bumble.com for å logge inn eller opprette en konto via Facebook, Apple ID eller mobilnummer. Dersom du er en eksisterende bruker, vil du bli omdirigert til den samme profilen som du ser på mobilappen. Nye brukere kan opprette profil og velge blant tre moduser på Bumble Web.

Her er noen tips for Bumble Web:

• Piltastene brukes for å sveipe til venstre eller høyre, eller å bla opp og ned i en profil.
  • Du kan også klikke på haken for å sveipe til høyre eller ‘X’ for venstre.
  • Du kan klikke på det gule stjerne-ikonet mellom haken og ‘X’  for SuperSwipe.
  • Når du matcher med noen, får du opp samme skjerm som i appen. Dersom du har aktivert premiumstjenester, kan du skrive derfra, eller finne matchen i match-køen din.
  • Du kan videochatte med matcher ved å klikke på kamera-ikonet øverst til høyre.
  • Dersom du har Bumble Premium kan du se din Beeline ved å klikke på brukerne i den grønne sirkelen til venstre på skjermen.
  • Du går til Innstillinger for å bytte modus mellom Date, BFF og Bizz.
  • For å se profilen din slik den vises for andre, går du til “rediger profilen din” og velger Forhåndsvis.
  • Klikk på “Blokker & rapporter” nederst til venstre på en brukers profil for å rapportere en bruker.