Hvorfor ser jeg folk fra en annen region?

Bumble viser deg folk i nærheten eller svært nærme byen din. Når du har sett alle kontaktene i området ditt, vil systemet automatisk finne andre brukere fra steder i nærheten av stedet ditt. Vi vil ikke at du skal gå tom for brukere å sveipe på! (Dessuten vet man jo aldri hvem man treffer på litt lengre unna!)

Hvis dette er uaktuelt for deg, kan du redigere innstillingene dine på følgende måte:

1. Klikk på "søkekriterier" øverst til høyre på Fulltreffer- skjermen

2. Under "Avstand" kan du skru på "Deal Breaker" slik at den blir gul. Vi vil ikke lengre vise deg folk utenfor søkekriteriene dine