Hvorfor har av mine matcher/samtaler forsvunnet?

Dersom du har problemer med å finne tilbake til en samtale, kan dette være fordi brukeren har fjernet matchen sin med deg, slettet sin konto eller har blitt blokkert fra Bumble. Fremover vil du nå finne samtalen nederst på listen din over samtaler, i stedet for at de forsvinner.

Desto viktigere innebærer dette at du fortsatt kan rapportere en person til Bumble hvis det har skjedd noe. Du trenger simpelthen bare å klikke på “Hjelp” etter å ha klikket på personen under meldinger. Våre moderatorer sjekker alle rapporter nøye, og din sikkerhet er en av våre prioriteringer. Du kan finner ut mer om rapportering av andre brukere på Bumble her.