Blokkere og/eller rapportere

Vi jobber hardt for å sikre et trygt miljø på Bumble. Vi oppfordrer deg til å rapportere det dersom du opplever noe ukomfortabelt eller utrygt.

Det finnes to måter å rapportere en profil på – enten via deres profil eller som del av en samtale.

For å rapportere en bruker via deres profil, vennligst følg disse stegene:

Bla nederst på profilen deres og velg "Skjul og rapporter".

Velg en av årsakene for at du rapporterer profilen og legg inn eventuelle kommentarer til vårt team av moderatorer. Du står fritt til å dele så mye eller så lite informasjon du måtte ønsker, men jo mer informasjon vi har tilgjengelig jo enklere er det for oss å ta grep.

Klikk på "Send rapport"

For å rapportere en profil som en del av en samtale, vennligst følg disse stegene:

I samtalen, velg de tre prikkene øverst til høyre.

Velg så “Blokker og rapporter”

.

Spesifiser årsaken og send inn rapporten. Du står fritt til å dele så mye eller så lite informasjon du måtte ønsker, men jo mer informasjon vi har tilgjengelig jo enklere er det for oss å ta grep.

Så snart vi har mottatt rapporten vil en av våre moderatorer se nærmere på ting så raskt som mulig. Av hensyn til personvern kan vi ikke alltid utlevere informasjon om hvilken grep som eventuelt ble tatt med bakgrunn i rapporten din, men vi ønsker å forsikre om at vi tar alle rapporter meget seriøst og behandler dem grundig.

Hvis du ikke klarer å finne samtalen, kan det være at matchen har slettet kontoen sin, har blitt blokkert på Bumble eller har fjernet matchen. Fremover vil du kunne finne samtalen nederst i listen over samtalene dine (matchen forsvinner ikke). Du kan dermed fortsatt rapportere profilen ved klikke på “Hjelp” etter å ha klikket på matchen i samtalene dine.

Ikke nøl med å kontakte vårt team hvis du har flere spørsmål; vi er her for å hjelpe!