Hvordan rapporterer jeg en falsk profil?

Vi har nulltoleranse når det kommer til falske profiler på Bumble og et dedikert team som jobber 24/7 med å luke ut slike profiler. Om du skulle komme over en suspekt profil, vennligst rapporter den til oss!

Om du skulle komme over en profil du tror er falsk kan du rapportere den på følgende måte:

1. Bla ned til bunnen av brukeren sin profil og velg "Skjul og rapporter"
  2. Velg "Stjålne bilder" som årsak og legg inn eventuelle kommentarer til vårt modereringsteam
  3. Gi oss litt mer utfyllende informasjon om hva som skjedde
  4. Velg "Send rapport"

Om du allerede har matchet med en bruker og har startet en samtale er prosessen for rapportering litt annerledes. Vennligst følg disse stegene:

1. I samtalen, trykk på de tre prikkene øverst til høyre
  2. Velg så "Blokker og rapporter"
  3. Trykk på "Stjålne bilder" som årsak og legg inn eventuelle kommentarer til vårt modererings team
  4. Gi oss litt mer utfyllende informasjon om hva som skjedde
  5. Velg "Send rapport"

Du kan også kontakte vår supportavdeling direkte med følgende informasjon

• Navnet, alder, profiltekst og bildene som vises på profilen du ønsker å rapportere (om du har skjermbilder er det til utrolig stor hjelp!)
  • Plasseringen (by, region, land) profilen har

Annen informasjon som kan være til hjelp for dem er samtalestarterene deres samt andre bilder som ble brukt på profilen. Jo mer informasjon vi har jo lettere er det å finne profilen slik at vi kan få fjernet den.