Jeg lagde en ny profil ved et uhell, hvordan får jeg den gamle tilbake?

Hvis du lagde en ny profil ved et uhell, finnes det en enkel måte å finne tilbake til din opprinnelige profil. Følg disse trinnene:

Mobil:

• Klikk på den grå silhuetten nederst til venstre på hovedskjermen
  • Klikk på det grå tannhjulet øverst til høyre
  • Gå nederst og klikk på “Slett konto”
  • Skriv ordet “slett” i små bokstaver for å bekrefte

Når den nye kontoen er slettet, logg inn ved hjelp av den motsatte metoden du nettopp brukte (f.eks., om du brukte mobilnummer, prøv nå Facebook)

Web:

• Klikk på profilbildet øverst til venstre på skjermen
  • Gå til innstillinger
  • Gå ned og klikk på “Slett konto”
  • Følg instruksene for å slette kontoen din

Når den nye kontoen er slettet, logg inn ved hjelp av den motsatte metoden du nettopp brukte (f.eks., om du brukte mobilnummer, prøv nå Facebook)

Tips: Vi anbefaler å legge tilflere innloggingsmetoder for å unngå å lage en ny profil ved et uhell.