Appen min fungerer ikke – hva skal jeg gjøre?

Vi anbefaler at du prøver disse trinnene for feilsøking dersom du opplever tekniske problemer med appen.

1. Logg ut av Bumble (hvis du kan)
  2. Slett Bumble-appen (ikke kontoen/profilen din)
  3. Rydd nettleserens informasjonskapsler og cache fra enhetens innstillinger
  4. Last ned Bumble-appen på nytt og logg inn igjen

Hvordan du sletter informasjonskapsler/cache:

iPhone:

1. Gå til innstillinger
  2. Bla ned til “Safari”
  3. Bla ned til “Avansert”
  4. Klikk på “Nettstedsdata” og velg “Fjern alle nettstedsdata”

Android:

1. Åpne Chrome-appen
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre
  3. Klikk på “Historie” og velg “Tøm nettleserdata”
  4. Velg tidsintervallet du vil tømme
  5. Huk av i boksene ved siden av “Cookies og nettstedsdata” og “Cache data og bilder”
  6. Klikk på "tøm data”

Vi er her for å hjelpe om du fortsatt har problemer med appen. Kontakt supportteamet her.