Kan ik de Date modus verwijderen?

Heb je al een relatie? Heb je die waardevolle connectie gevonden en maak je niet langer onderdeel uit van de dating scene?

Ja, je kunt de date-modus verwijderen terwijl je nog steeds rondhangt op Bizz en BFF! Volg daarvoor deze eenvoudige stappen:

1. Ga naar je instellingen door op het silhouetpictogram te tikken, gevolgd door het grijze tandwiel in de linkerbovenhoek van de app.
  2. Je kunt vervolgens de knop naast de 'Date-modus' uitschakelen om de modus uit te zetten
  3. Zodra je op de knop drukt, wordt je gevraagd je keuze te bevestigen en zal je date-profiel inclusief je matches en berichten worden verwijderd.

We raden je aan een screenshot te maken van alle gesprekken die speciaal voor je zijn voordat je verdergaat.
Als je ooit van gedachten verandert, ga je gewoon terug naar je in-app-instellingen en schakel je 'Date-modus' weer in.