Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan ik de Date-modus verwijderen?

Heb je al een relatie? Heb je die waardevolle connectie gevonden en maak je niet langer onderdeel uit van de dating scene?

Ja, je kunt de Date-modus verwijderen terwijl je Bizz en BFF nog gebruikt! Volg daarvoor deze eenvoudige stappen:

  1. Ga naar je instellingen door op het silhouetpictogram te tikken, gevolgd door het grijze tandwiel in de linkerbovenhoek van de app.
  2. Je kunt vervolgens de knop naast de 'Date-modus' uitschakelen om de modus uit te zetten
  3. Als je op de schakelaar tikt, ontvang je een bericht dat je date-profiel inclusief je connecties in Date-modus permanent worden verwijderd.

We raden je aan een screenshot te maken van alle gesprekken die speciaal voor je zijn voordat je verdergaat, want deze gesprekken komen niet terug in je berichtenscherm als je Date-modus weer inschakelt.

Als je ooit van gedachten verandert, ga je gewoon terug naar je in-app-instellingen en schakel je 'Date-modus' weer in.