Hoe kan ik mijn profiel zien zoals het voor anderen wordt weergegeven?

Ga als volgt te werk om je profiel te bekijken zoals het wordt weergegeven aan andere Bumble-gebruikers:

1. Tik op het pictogram profiel avatar icoon links onderin je scherm
  2. Tik op de cirkelvormige foto van je profielafbeelding in het midden van het scherm (tik niet op het potloodpictogram - dit zal je vragen om je profiel te bewerken)
  3. Scroll naar beneden om je profiel te bekijken