Miten poistan profiilini?

Löysitkö jo kumppanin

Suhteessa ollessasi voit yhä luoda uusia ystävyyssuhteita tai uramahdollisuuksia! Mitäpä jos poistat profiilisi Date-tilasta, mutta jatkat Bizz- ja BFF-tilojen käyttöä? Näin se onnistuu:

• Napsauta profiilikuvaketta ja sitten näytön oikeassa yläkulmassa olevaa harmaata asetuskuvaketta

Huom: Jos haluat tallentaa muiston jostain käymistäsi keskustelusta, tee se ennen kuin jatkat eteenpäin. Seuraavassa vaiheessa kuvakaappauksia nappaaminen muistoksi ei tule enää onnistumaan.

Kun valitset Date-tilan poiston, sinua pyydetään varmistamaan, että todella haluat poista Date-tilan pysyvästi ja että tämä toimenpide postaa kaikki Date-tilassa luomasi yhteydet.

Digitaalisen detoksin tarpeessa?

Voit pitää pienen tauon ja silti säilyttää profiilisi asettamalla sen poissaolotilaan. Näin et tule menettämään nykyisiä yhteyksiäsi tai keskustelujasi.

Haluatko poistaa profiilisi kokonaan?

Voit tehdä sen seuraavasti:

• Käynnistä Bumble-sovellus
  • Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta
  • Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa asetuskuvaketta
  • Selaa sivua alaspäin
  • Valitse “Poista tili”
  • Valitse poiston syy.
  • Valitse “Poista tili” uudelleen
  • Kirjoita sana “poista” (pienillä kirjaimilla)
  • Vahvista valintasi

Muiden sovellusten tavoin, Bumble-sovelluksen poistaminen puhelimestasi ei poista profiiliasi. Noudata yllä olevia ohjeita poistaaksesi profiilisi kokonaan. Tiedät, että tilisi on poistettu, kun siirryt poiston jälkeen Bumblen rekisteröitymissivulle. Jos yrität tämän jälkeen kirjautua uudelleen, tulet luomaan uuden profiilin.

Jos et jostain syystä onnistu poistamaan profiiliasi annettujen ohjeiden avulla, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme täällä. Valitse "Pyydä sinusta tallennettua tietoa" ja täydennä lomake. Muista tarkentaa, haluatko poistaa tilisi vai sinusta tallennetut tiedot.

Asian käsittely voi kestää jopa 30 päivää ja edellyttää henkilöllisyytesi tarkistamista varmistaaksemme, että sinulla on tilinhaltijan oikeudet.

Kun pyyntösi on lähetetty yhteydenottolomakkeella, lähetämme vastauksen sähköpostitse.

Huom: Profiilin poisto ei lopeta voimassa olevaa tilausta. Jos sinulla on maksullinen Bumble Boost -tilaus, on tärkeää, että peruutat tämän tilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti välttyäksesi muilta maksuilta.

Meillä tulee sinua ikävä! Olet aina tervetullut takaisin.💛