Jag tror att mitt Bumble-konto har blivit hackat

Om du tror att någon annan har loggat in på ditt konto finns det några säkerhetsåtgärder du kan ta till.

Om du loggar in på Bumble med din Facebook-profil rekommenderar vi att du uppdaterar ditt Facebook-lösenord på en gång.

Logga också ut på din Facebook-profil. Följ dessa steg på Facebook.com

1. Gå till Säkerhet- och Inloggningsinställningar på Facebook

2. Välj "Var är jag inloggad"

3. Välj session och tryck på "Logga ut."

Om du loggar in på Bumble med ditt telefonnummer rekommenderar vi att du ändrar din inloggningsmetod på appen. Du kan göra det genom att följa dessa steg:

1. Gå till Inställningarna på din app

2. Scrolla ner och välj "Inloggningsmetoder"

3. Tryck för att lägga till antingen Facebook eller Apple ID

När du har lagt till en andra inloggningsmetod kan du ta bort ditt registrerade telefonnummer.

Om du signar in på Bumble med ditt Apple-ID rekommenderar vi att du uppdaterar ditt Apple-ID-lösenord direkt.

Du är alltid välkommen attkontakta vår support om du har några frågor. Vi finns här för dig!