Vad är Första steget-bidrag?

Första steget-bidrag använder första steg på Bumble som ett sätt att skänka pengar till tre banbrytande icke-vinstdrivande organisationer som tacklar problem med anknytning till våra mål.

Varje gång en kvinna tar första steget genom att skicka ett meddelande till en ny matchning i Date-läget donerar Bumble direkt till ditt valda ändamål: Sunda och trygga relationer, Jämlikhet för kvinnor eller Rädda våra bin.

Mer information om initiativet och organisationerna vi stöder samt deras mål finns att hitta här.

Följ dessa steg för att ändra vilket ändamål du vill stötta med dina första kontakter:

1. Välj siluetten i det nedre vänstra hörnet.
  2. Välj kugghjulet/inställningarna i det övre vänstra hörnet.
  3. Skrolla ner och välj "Inställningar för Första steget-bidrag.
  4. Välj vilket ändamål du vill stötta (eller välj Läs mer för mer information).