Vad är reaktioner?

[Notera: Denna funktion är för tillfället endast tillgänglig för användare som befinner sig i Kalifornien.]

Vill du stå ut från mängden direkt när du matchar med någon på Bumble? Nu kan du det med vår Reaktions-funktion! Så här funkar det:

Om du har en profil som kan ta första steget, kommer du att kunna reagera och kommentera på någons foton eller profilfrågor. En reaktion kommer även att räknas som att du tar första steget, så när du skickat en reaktion kommer den andra personen kunna kontakta dig.

Om du inte kan ta första steget, kommer du kunna reagera och kommentera på någons foton eller profilfrågor med emojis. Din reaktion kommer endast att bli synlig för den andra personen när hen har swipat höger, kommenterat eller reagerat på din profil.

Det finns två sätt att reagera på någons profil i appen:

• Gå till till profilen. Swipa upp på fotot eller profilfrågan som du vill reagera på.
  • Välj din reaktion eller skicka en kommentar (om du kan ta första steget).

För användare på Bumble Web: Om du använder Bumble web kommer du att kunna se reaktioner någon har skickat till dig, men du kommer inte själv kunna skicka några. Reaktioner kan endast skickas genom appen.