Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Jag råkade logga in med fel Facebook-konto. Hur byter jag?

Oroa dig inte om du loggade in med fel Facebook-konto! Du kan enkelt komma tillbaka till ditt förra konto:

På mobilen:

  1. Välj profilsymbolen nederst till vänster.
  2. Välj det grå kugghjulet överst till höger.
  3. Bläddra ner och välj "Logga ut."
  4. Starta Facebook-appen och se till att du loggar in med rätt konto.
  5. Starta om Bumble-appen och välj "Fortsätt med Facebook.”

På webben:

  1. Klicka på ditt profilfoto överst till vänster.
  2. Klicka på "Logga ut."
  3. Öppna Facebook i ett annat fönster och se till att du är inloggad på rätt konto.
  4. Gå tillbaka till bumble.com och logga in genom att välja “Fortsätt med Facebook.”