Jeg har logget inn med feil Facebook-konto. Hvordan kan jeg endre dette?

Om du ved et uhell har registrert deg og logget inn med feil Facebook-konto kan du ordne opp i dette ved å følge stegene like under:

Mobil:

1. Trykk på profilikonet nederst til venstre på skjermen.
  2. Trykk deretter på det grå tannhjul-ikonet øverst til høyre på skjermen.
  3. Bla ned og velg "Logg ut".
  4. Åpne Facebook-appen og forsikre deg om at du der er logget inn med kontoen du ønsker å bruke.
  5. Åpne Bumble-appen igjen og velg "Fortsett med Facebook".

Web:

1. Trykk på profilbildet øverst til venstre på skjermen.
  2. Velg “Logg ut.”
  3. Åpne Facebook i en ny fane og forsikre deg om at du er logget inn med kontoen du ønsker å bruke.
  4. Gå så tilbake til bumble.com og logg inn ved å velge “Fortsett med Facebook.”