Går det att radera ett läge och inte de andra?

Det går alldeles utmärkt att radera ditt Date-läge och samtidigt behålla dina Bumble BFF- och Bizz-profiler! Följ dessa steg för att radera Date-läget:

• Gå till inställningar genom att klicka på siluettikonen och sedan den grå kuggen i appens övre högra hörn.
  • Tryck på knappen intill ‘Date-läge’ för att avaktivera läget.
  • När du tryckt på knappen får du ett meddelande om att din dejtingprofil kommer att raderas permanent, och att alla dina kontakter i Date-läget kommer att tas bort.

För tillfället finns det inte möjlighet att radera din BFF- eller Bizz-profil. Din profil visas dock endast i det läge du har öppet.

Tips: Ta skärmdumpar av värdefulla konversationer från Date-läget innan du avaktiverar det, eftersom de raderas permanent när läget stängs av.