Hvordan bruger jeg videochat?

For at starte et vieoopkald med en af dine matches, i appen og på Bumble Web, tryk på det grå videokamera-ikon i øverste højre hjørne af chat-skærmen. Dit match bil blive notificeret om opkaldet, og kan derefter acceptere eller afvise invitationen. Hvis vedkommende går glip af dit opkald, så vil personen modtage en automatisk besked herom.

Du kan bruge Videochat til at tage det første skridt, besvare et Første skridt, eller til at lære dine matches bedre at kende inden, i mødes i person!