Hvad er Bumble Boost og Bumble Premium?

Bumble Boost inkluderer:

Spotlight og SuperSwipes udløber og bliver fornyet ugentligt, så sørg for at få dem brugt! Hvis du er tilmeldt vores daglige Bumble Boost/Premium -abonnementer, SuperSwipe og Spotlight er kredit ikke inkluderet.

Bumble Premium inkluderer:

Spotlight og SuperSwipes udløber og bliver fornyet ugentligt, så sørg for at få dem brugt!

Du kan tilmelde dig Bumble Premium ved at trykke på den pixelerede firkant i din match-kø, eller for at se begge muligheder, trykke på silhuetten i bunden af venstre hjørne, og vælge dit ønskede abonnement.