Wat is Bumble Boost en Bumble Premium?

Bumble Boost is een van onze betaalde premiumfuncties. [Let op: We testen momenteel nieuwe versies in sommige regio's. Zorg ervoor dat je dit artikel in zijn geheel leest om te zien of je je in een van de testlanden bevindt.*]

Als je je aanmeldt voor de traditionele Bumble Boost, kun je:

1. Iedereen zien die jouw profiel naar rechts heeft geswipet (Jouw Bewonderaars)
  2. Je matches met 24 uur verlengen
  3. Opnieuw matchen met verlopen connecties

Meer informatie hoe je je aanmeldt voor Boost, vind je door op het gepixelde vierkantje in je overzicht met Matches te klikken.

Vernieuwde Bumble Boost omvat:

Bumble Premium omvat:

• Toegang tot onbeperkte geavanceerde filters
  • Toegang tot je Bewonderaars
  • Travel modus
  • Ongedaan maken
  • De mogelijkheid om de tijd van je huidige matches te verlengen
  • Opnieuw matchen met verlopen connecties
  • Onbeperkt swipen
  • Eén spotlight per week
  • Vijf SuperSwipes per week

Je kunt je aanmelden voor Bumble Premium door op het gepixelde vierkantje in je overzicht met matches te klikken of om beide opties te bekijken, klik je op het silhouet in de hoek linksonder en tik je op het gewenste abonnement.

* * Bumble Premium en Bumble Boost zijn nu in alle landen beschikbaar voor iOS-gebruikers. Bumble Premium en Bumble Boost zijn beschikbaar voor Android-gebruikers in Ierland, India, Filipijnen, Mexico, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, de VS en het VK. Alle overige gebruikers kunnen gebruik blijven maken van de bestaande Bumble Boost.

** Als je je eerder hebt geabonneerd op de oude Levenslange Boost, word je automatisch overgezet naar Premium zodra dit beschikbaar is in jouw land of regio.