Kan jeg bruge Apple-login til en eksisterende konto?

Hvis du allerede har en Bumble konto registreret med en anden login-metode (fx Facebook), men gerne vil begynd at bruge Apples loing-metode, så kan du gøre det med disse trin:

1. Log ind med din oprindelige metode (fx Facebook) på din mobil-enhed
  2. Tryk på silhuetten i nederste venstre hjørne af skærmen
  3. Tryk på tandhjulet i øverste venstre hjørne af skærmen
  4. Tryk på “Login-metoder”
  5. Vælg muligheden for at tilføje dit Apple ID

Når du har tilføjet dit Apple ID, så kan du enten vælge også at bevare din oprindelige login-metode eller at slette den/dem.

OBS: Det er i øjeblikket kun muligt at tilføje login-metoder i mobil-appen.

Påmindelse: Hvis du logger ind med en metode, som ikke er tilknyttet din profil, så vil åbne en helt ny, tom profil. Se dette opslag for mere information.