Kan jeg bruge Apple-login til en eksisterende konto?

Hvis du allerede har en Bumble-konto registreret med en anden loginmetode (fx Facebook), men gerne vil begynd at bruge Apples loing-metode, så kan du gøre det med disse trin:

1. Log ind med din oprindelige metode (fx Facebook) på din mobil-enhed
  2. Tryk på silhuetten i nederste venstre hjørne af skærmen
  3. Tryk på tandhjulet i øverste venstre hjørne af skærmen
  4. Tryk på “Loginmetoder”
  5. Vælg muligheden for at tilføje dit Apple ID

Når du har tilføjet dit Apple ID, så kan du enten vælge også at bevare din oprindelige loginmetode eller at slette den/dem.

OBS: Det er i øjeblikket kun muligt at tilføje loginmetoder i mobil-appen.

Påmindelse: Hvis du logger ind med en metode, som ikke er tilknyttet din profil, så vil åbne en helt ny, tom profil. Se dette opslag for mere information.