Hvad er Bumble Premium?

Vi er stolte over at introducere vores nye Bumble Premium abonnement, som vil hjælpe med at maksimere din oplevelse og, i sidste ende, give dig flere betydningsfulde forbindelser.

Bumble Premium inkluderer:

• Adgang til ubegrænsede Avancerede filtre
  • Adgang til BeeLine, så du kan se dine beundrere
  • Rejse-tilstand, som lader dig skifte din lokation til en anden by
  • BackTrack, så du kan fortryde venstre-swipes
  • Muligheden for at forlænge tiden på eksisterende matches
  • ReMatch med brugere, som er udløbne. (Vær venligst opmærksom på, at ved matches, som ikke er samme køn, kan mænd ikke ReMatche med en kvinde, som ikke har sendt første besked)
  • Ubegrænsede swipes
  • Et Spotlight pr. uge. Denne funktion sender din profil til toppen af puljen, så den bliver set mere i 30 minutter.
  • Fem SuperSwipes pr. uge. Du kan SuperSwipe på en bruger for at lade personen vide, at du virkelig er interesseret.

Du kan tilmelde dig Bumble Premium ved at trykke på den pixelerede firkant i din matche-kø, eller ved at trykke på silhouetten i nederste venstre hjørne af appen, og trykke på Bumble Boost-banneret under dit profilbillede. Du vil også se muligheden for at tilmelde dig Bumble Boost eller købe  Spotlight-kredit, som et engangskøb.