Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Czym jest Filtr i jak działa?

Nasz algorytm weryfikuje, czy zdjęcie które otrzymałeś może zawierać nagość i daje Tobie możliwość zdecydowania, czy chcesz je zobaczyć.

Jeśli otrzymasz zdjęcie tego typu to aplikacja Bumble da Ci o tym ostrzeżenie zanim zdecydujesz się je zobaczyć. Jeśli nie chcesz otworzyć przesłanego Tobie zdjęcia to masz możliwość jego odrzucenia poprzez kliknięcia na opcję "Odrzuć" znajdującą się pod zdjęciem. Takie zdjęcie zostanie wtedy usunięte z Twojego okna czatu i następnie otrzymasz sugestię blokady użytkownika. Jeśli zdecydujesz się zablokować użytkownika to Wasza rozmowa zostanie usunięta po obu stronach i oboje stracicie możliwość wyświetlenia swoich profili.

Jeśli Filtr stwierdził nagość na zdjęciu i zdecydujesz się mimo to je zobaczyć to kliknij na zdjęcie i następnie potwierdź chęć jego otwarcia, następnie kontynuuj rozmowę.

Jeśli to Ty zdecydujesz się wysłać zdjęcie, które zawiera nagość to otrzymasz notyfikację z przypomnieniem o tym, że wysyłanie tego typu zdjęć może się wiązać z potencjalnym zgłoszeniem Twojego profilu i następnie jego blokadą. Musisz potwierdzić, że rozumiesz konsekwencje zanim wyślesz zdjęcie.

Prosimy zauważyć, że ta opcja na ten moment jest dostępna jedynie na urządzeniach iOS w Stanach Zjednoczonych.