Voinko käyttää Apple-kirjautumista nykyisellä tililläni?

Jos sinulla on jo tili Bumblessa, joka on yhdistetty esim. Facebook-tiliisi ja haluaisit kirjautua Apple-tunnuksellasi, se onnistuu seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään älypuhelimella käyttäen nykyistä kirjautumistavpaasi (esim. Facebook-tunnus)
  2. Napsauta näytön alaosassa olevaa profiili-kuvaketta
  3. Nasauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa hammasratas-kuvaketta
  4. Valitse “Kirjautumistapoja”
  5. Valitse Apple ID

Kun olet lisännyt Apple-tunnuksesi, voit säilyttää muut kirjautumisvaihtoehdot tai poistaa ne.

Huom: Tällä hetkellä voit lisätä uusia kirjautumistapoja vain mobiilisivuston kautta.

Muistutus:Jos käytät kirjautumistapaa, joka ei ole vaihtoehdoissasi, voit sattumalta luoda uuden profiilin. Lisätietoa löytyy tästä englanninkielisestä julkaisusta.