Sijaintini ei pidä paikkaansa. Miten voin asettaa sen oikein?

Sijainti on yksi tärkeimmistä kriteereistä yhteyksien luomiselle Bumblessa, joten haluamme auttaa sinua asettamaan sen oikealle alueelle! Kokeile aluksi näitä laitekohtaisia ohjeita ongelman ratkaisemiseksi.

iOS:

1. Käynnistä laitteesi Asetukset
  2. Valitse “Tietosuoja”
  3. Valitse “Sijainti”
  4. Kytke sijainti pois päältä
  5. Uudelleenkäynnistä laitteesi (kytke virta pois ja päälle)
  6. Käynnistä laitteesi Asetukset
  7. Valitse taas “Tietosuoja” ja sitten “Sijainti”
  8. Kytke sijainti takaisin päälle.
  9. Uudelleenkäynnistä Bumble-sovellus

Jos tämä ei korjaa tilannetta, kokeile seuraavia vianmääritysvaiheita:

1. Käynnistä laitteesi Asetukset
  2. Valitse "Tietosuoja"
  3. Valitse "Sijaintipalvelut"
  4. Valitse "Bumble"
  5. Valitse "Kysy seuraavalla kerralla"
  6. Nyt kun käynnistät Bumble-sovelluksen, se näyttää tämänhetkisen sijaintisi ja pyytää lupaa sijaintisi käyttämiseen. Suosittelemme, että valitset "Salli käytettäessä appia"

Android:

1. Poista Bumble-sovellus ja lataa se uudelleen
  2. Tarkista, että puhelimesi sijaintipalvelut ovat sallittuna Bumblelle. Jokainen Android-puhelin toimii hieman eri tavalla, mutta näistä ohjeista on yleisesti apua
  3. Sammuta puhelimesi ja käynnistä se uudelleen

Jos et saa sijaintiasi asetettua näitä ohjeita seuraamalla, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä täällä.