Mijn app werkt niet - wat moet ik doen?

Als je een technisch probleem ervaart met de app, raden we aan om eerst onderstaande stappen te volgen om je weer op de rails te krijgen.

1. Log uit op Bumble.
  2. Verwijder de Bumble-app (niet je account/profiel).
  3. Verwijder je browsercookies via de instellingen van je telefoon.
  4. Download de Bumble-app opnieuw en log in.

Cookies en cache verwijderen, verschilt per apparaat. Volg de stappen hieronder:

iPhone:

1. Ga naar de instellingen van je telefoon.
  2. Scrol omlaag en tik op 'Safari'.
  3. Scrol omlaag en tik op 'Geavanceerd'.
  4. Tik op 'Websitedata' en selecteer 'Verwijder alle websitedata'.

Android:

1. 1. Open de Chrome-app.
  2. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op 'Geschiedenis' en selecteer 'Browsegegevens wissen'.
  4. Selecteer de tijdsperiode waarvan je de gegevens wilt wissen.
  5. Vink de vakjes naast 'Cookies en sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden' aan.
  6. Tik op 'Gegevens wissen'.

Als het probleem blijft bestaan, zijn wij er om te helpen! Neem hier contact op met ons supportteam.