Hvordan endrer jeg mitt kjønn?

Vennligst følg disse stegene for å endre kjønn på din profil i mobilappen:

1. Trykk på den grå blyantikonet for å redigere din profil
  2. Bla ned til “Min informasjon” og trykk på kjønnet som du tidligere har valgt
  3. Velg deretter hvilket kjønn du ønsker å endre til
  4. Om du velger et kjønn som ikke er binært vil du også måtte velge hvilken kjønn du ønsker at din profil skal vises til (du kan endre dette så mange ganger du ønsker)

For å endre kjønn på Bumble Web:

1. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre
  2. Bla ned og velg "Min informasjon"
  3. Bla ned til "Kjønn" og trykk på "Flere alternativer..."
  4. IOm du velger et kjønn som ikke er binært vil du også måtte velge hvilken kjønn du ønsker at din profil skal vises til (du kan endre dette så mange ganger du ønsker)

Vennligst merk at vi har forståelse for at kjønn kan endre seg med tid men at du selv kan endre kjønn på din profil en gang. Om du trenger hjelp med å endre kjønn flere ganger, bare kontakt vår supportavdeling så hjelper de deg gjerne med det: support@team.bumble.com.