Profilverifisering

Vis potensielle matcher at du er ekte ved å verifisere profilen din. Det gir profilen din mer autentisitet, og folk kan stole på deg enklere.

For å verifisere profilen din kan du enten klikke på Verifiser i profilen din eller via en annen brukers verifisert-merke.

Deretter tar du en selfie hvor du imiterer en tilfeldig posering. Selfien sendes til Bumble for godkjenning.

En person fra Bumble-teamet vil sjekke selfien din for å se at du er deg, og innen kort tid vil verifiseringen bekreftes eller avvises.