Hvordan sletter jeg profilen min?

Har du hatt suksess og er derfor ikke lengre ute etter å date?

Om du har funnet din perfekte romantiske match kan du fremdeles bruke Bumble for å finne ny venner eller til nettverksbygging! Du kan slette din datingprofil uten å måtte slette Bizz og BFF. Her kan du finne ut mer om hvordan!

Trenger du et digitalt avbrekk?

Du kan ta en pause fra Bumble uten å slette din profil Les mer om slumring.

Ønsker du å permanent slette alt?

Bare følg disse stegene for å slette din konto:

1. Åpne Innstillinger-menyen i appen.
  2. Bla ned til bunnen og velg 'Slett konto'.
  3. Du vil bli bedt om å spesifisere årsak og bekrefte valget ved å skrive 'Slett'.

*NB: Som med alle apper vil det å slette appen fra din enhet ikke slette din profil fra våre systemer. Du må følge stegene over for å slette din profil. Om du allerede har slettet appen men ønsker å siden slette din profil, vennligst ta kontakt med vår supportavdeling slik at de kan hjelpe deg videre!

Vennligst merk at du må følge de vanlige avbestillingsprosessene via App Store eller Play Store om du har kjøpt et abonnement og ønsker å stanse dette når du sletter din profil.

Vi kommer til å savne deg, men du er hjertelig velkommen tilbake når du måtte ønske.