Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvordan sletter jeg profilen min?

Har du truffet a en spesiell person og er derfor ikke lengre ute etter å date? 

Om du har funnet en romantisk match kan du fremdeles bruke Bumble for å finne nye venner eller til nettverksbygging! Du kan slette din datingprofil uten å måtte slette Bizz og BFF. Slik fungerer det:

  • Gå til innstillingene dine ved å klikke på silhuetten øverst til høyre og deretter tannhjulet

Merk: Hvis du vil spare på noen minner med en spesiell match, pass på at du gjør dette før du går videre. Når du går videre kan du ikke lengre ta skjermbilder for å ta vare på noen minner.

Når du har gått ut av Date-modus, vil du få opp en melding som sier at dating-profilen din blir permanent slettet og alle forbindelsene dine i Date-modus blir slettet.

Trenger du et digitalt avbrekk?

Du kan ta en pause uten å slette din konto. Sjekk ut Slumre-modus som gir deg muligheten til å sette kontoen din på pause uten at du mister matcher eller samtaler. 

Ønsker du å permanent slette alt?

Bare følg disse stegene for å slette din konto:

  • Åpne Bumble-appen
  • Klikk på den grå silhuetten nederst til venstre 
  • Klikk på tannhjulet øverst i høyre hjørne for å gå til dine innstillinger
  • Scroll helt ned på dine innstillinger
  • Klikk på “Slett konto”
  • Velg grunnen til at du sletter kontoen din
  • Klikk på “Slett konto” igjen
  • Skriv ordet “slett” i små bokstaver
  • Klikk på “Bekreft”

Som med alle apper vil det å slette appen fra din enhet ikke slette din profil fra våre systemer. Du må følge stegene over for å slette din profil. For å bekrefte at du har slettet profilen din skal du bli tatt tilbake til startsiden av Bumble-appen. Hvis du prøver å logge inn igjen, vil det automatisk opprettes en ny profil.

Dersom du ikke lykkes med  disse trinnene for å slette kontoen din, har vi et team som er klare til å hjelpe deg, bare kontakt oss her. Velg "Be om dataene mine" og og fyll inn den relevante informasjonen. Husk å spesifisere om du vil ha kontoen slettet eller fjernet helt.

Denne prosessen kan ta opptil 30 dager og det er påkrevd at identiteten din verifiseres og at du er eieren av kontoen og har lov til å fullføre prosessen.

Dersom du allerede har sendt forepørselen din via kontaktskjemaet, oppfrodrer vi deg til å følge med i innboksen din etter et svar fra oss.

Merk: Å slette profilen din fjerner ikke abonnementet ditt. Hvis du har kjøpt et Bumble Boost-abonnement må du fullføre de korrekte trinnene for å avslutte dette, slik at du ikke blit belastet på nytt. 

Vi kommer til å savne deg! Du er velkommen tilbake når som helst.💛