Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jeg fjerne Date-modus?

Er du allerede i et forhold? Eller kanskje du har møtt noen og med det ikke lengre er singel?

Du kan absolutt fjerne dating-modusen fra Bumble mens du fremdeles beholder Bizz og BFF! Bare følg disse stegene:

  1. Gå til dine innstillinger ved å trykke på silhuetten og deretter tannhjulsikonet øverst til venstre på skjermen
  2. Du kan her skru av knappen ved siden av 'Date-modus' for å skru av denne modusen
  3. Når du trykker på knappen vil du bli vist en melding om at dating-profilen din vil bli slettet og alle forbindelsene dine i Date-modus vil bli slettet

Vi anbefaler at du tar et skjermbilde av eventuelle meldinger du ønsker å beholde før du går videre med dette, fordi dersom du reaktiverer Date-modus vil disse meldingene ikke komme tilbake i innboksen din.

Hvis du endrer mening, går du tilbake i app-innstillingene dine og skrur Date-modus på igjen.