Kan jeg fjerne Date-modus?

Er du allerede i et forhold? Eller kanskje du har møtt noen og med det ikke lengre er singel?

Du kan absolutt fjerne dating-modusen fra Bumble mens du fremdeles beholder Bizz og BFF! Bare følg disse stegene:

1. Gå til dine innstillinger ved å trykke på person-ikonet også tannhjulsikonet øverst til venstre på skjermen
  2. Du kan her skru av knappen ved siden av 'Date Mode' for å skru av denne modusen
  3. Når du trykker på knappen vil du bli vist en meldingen om at profilen din ikke lengre vil vises i denne modusen og at alle tilhørende matcher vil forsvinne.

Vi anbefaler at du tar et skjermbilde av eventuelle meldinger du ønsker å behold før du går videre med dette.
Skulle du ønske å aktivere modusen i fremtiden en gang er det bare til å besøke dine innstillinger for å aktivere den igjen.