Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvordan kan jeg slette mine data?

Har du funnet din perfekte match eller tatt en pause fra dating for en stund? Du kan slette profilen din fra appen ved å følge disse trinnene. Dette fjerner profilen din fra Bumble offentlig slik at den ikke vises for andre personer. Hvis du endrer mening har du 28 dager til å kontakte oss og vi kan hjelpe deg med å gjenopprette profilen din. Etter 28 dager vil du ikke lengre kunne få tilgang til din slettede konto fordi informasjonen din er på vei ut av systemene våre. 

 Hvis du vil starte prosessen med å slette dataene dine med det samme, må du sende en forespørsel for å slette data (Data Erasure Request) til vårtteam. Etter at du har sendt forespørselen kan det ta opptil 30 dager for å fullføre prosessen. 

Vennligst merk: hvis Bumble-profilen din er blitt blokkert, er vi nødt til å beholde enkelte data for å kunne holde en oversikt over grunnene til blokkeringen. Vi beholder også data der vi er der vi er pålagt å gjøre det av juridiske eller regulatoriske årsaker. Dette er i tråd med Personvernforordningen (GDPR) og The California Consumer Privacy Act (CCPA) hvis du bor i California, United States.

For mer info vedrørende dine data: se Bumbles personvernsreglement her.