Jeg tror Bumble-kontoen min er blitt hacket

Om du mistenker at noen andre har logget inn på din Bumble-konto finnes det et par sikkerhetstiltak vi anbefaler at du vurderer.

Om du logget inn på Bumble via Facebook anbefaler vi at du endrer passord på din Facebook-konto umiddelbart.

I tillegg kan du logge ut av eventuelle innlogginger tilknyttet din Facebook-konto ved å følge disse stegene på Facebook.com

1. Gå til Sikkerhets- og innloggingsinnsillinger på Facebook
  2. Velg Hvor du er logget inn
  3. Velg innloggingen du ønsker å endre på og velg Avslutt aktivitet.

Om du logget inn på Bumble med ditt telefonnummer anbefaler vi at du bytter passord umiddelbart ved å følge disse stegene:

1. Logg ut av Bumble
  2. Velg "Bruk annen metode" for å logge inn
  3. I stedet for å føre inn passordet ditt, velg "Glemt passord"
  4. Følg så instuksene på skjermen for å velge et nytt passord

Vennligst ta kontakt med vår supportavdeling dersom du har videre bekymringer - de er her for å hjelpe!