Alderen på profilen min er feil. Hvordan endrer jeg den?

Om alderen som vises på profilen din er feil kan vårt supportteam hjelpe deg med å endre den.

Ta kontakt med oss her og gi beskjed om at du ønsker å endre alderen på din profil ved å sende oss din korrekte fødselsdato. Du trenger også å ha ID-en din klar. Du finner ID-en nederst på innstillingene ved å klikke på Bumble-logoen tre eller flere ganger.