Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jeg fremdeles snakke med mine matcher mens slumring er skrudd på?

Når du har Slumre-modus på vil profilen din være skjult for sveiping for andre brukere. Du kan derimot fortsatt chatte med eksisterende matcher. 

Enten du aktivt chatter med noen eller ikke; når du bestemmer deg for å slå av Slumring, vil alle dine nåværende matcher bli varslet om at du er tilbake og er aktiv på Bumble.