Plasseringen min er feil. Hvordan kan jeg fikse det?

Vi vet at plassering er en fundamental del av å bygge nye forbindelser på Bumble. Vi er her for å hjelpe hvis det er noe som ikke funker! Finn enheten din nedenfor og følg disse trinnene.

iOS:

1. Åpne Innstillinger
  2. Velg “Personvern”
  3. Velg "Stedstjenester"
  4. Skru av/på og skru av plassering
  5. Slå av telefonen (helt av) og start den på nytt
  6. Åpne Innstillinger
  7. Velg “Personvern" og "Stedstjenester"igjen
  8. Skru av/på og skru på plassering.
  9. Åpne Bumble-appen på nytt

Følg disse trinnene dersom dette ikke fungerte:

1. Åpne Innstillinger
  2. Velg "Personvern"
  3. Velg "Stedstjenester"
  4. Velg "Bumble"
  5. Velg "Spør neste gang"
  6. Når du åpner Bumble-appen, vil den automatisk vise hvor du er akkurat nå, og oppfordre deg til å angi preferansen din på nytt. Vi anbefaler "Når appen er i bruk"

Android:

1. Slett Bumble-appen og last den ned på nytt
  2. Sjekk at stedstjenester er skrudd på for Bumble. Alle Android-enheter er noe forskjellige, men disse instruksene skal funke
  3. Start telefonen på nytt ved å skru den av og på

Du kan alltid ta kontakt med oss her hvis ingen av triksene fungerte.