Mijn leeftijd klopt niet in mijn profiel. Hoe kan ik dit oplossen?

Als je leeftijd onjuist wordt weergegeven, helpt ons team je graag!

Neem hier contact met ons op en laat ons in je bericht weten wat je juiste leeftijd is. Houd ook je leden-ID bij de hand. Deze kun je vinden in je Instellingen. Scrol omlaag in je profiel en klik drie of meer keer op het Bumble-logo.