Mijn naam klopt niet, hoe kan ik deze wijzigen?

Op dit moment kun je de naam waarmee je in de app getoond wordt niet aanpassen. Maar dat doen we graag voor je! Laat ons weten welke profielnaam je wilt en we passen het zo snel mogelijk voor je aan.

Je kunt ons hier bereiken. Houd ook je leden-ID bij de hand. Deze kun je vinden in je Instellingen. Scrol omlaag in je profiel en klik drie of meer keer op het Bumble-logo.