Hoe voeg ik mijn werk- of opleiding aan mijn profiel toe?

Om informatie over je werk of school toe te voegen in de app, volg je de volgende stappen:
<

1. Klik op je 'Profiel bewerken'-scherm en selecteer het gedeelte dat je wilt veranderen.
  2. Je kunt ervoor kiezen om handmatig je beroep en opleiding op te geven; of kiezen uit de lijst met 'Algemene Beroepen' in het menu.
  3. Als je onze Android-app gebruikt, dan zal de informatie automatisch worden weergegeven.
  4. Als je een iPhone-gebruiker bent, veeg dan naar beneden om je informatie te updaten!
  5. Je kunt dan elke van de eerder door jouw gekozen banen of scholen selecteren om op je profiel weer te geven.
  6. Als je in de toekomst van baan verandert of deze informatie aan wilt passen, volg deze stappen dan opnieuw.

Om je werk of opleiding aan te passen op Bumble Web, volg je de volgende stappen:

1. Klik op je naam links boven in het scherm
  2. Scroll naar beneden en klik op Mijn Werk & Opleiding

Hier kun je je gegevens aanpassen. Klik op Opslaan als je klaar bent!