Waarom kan ik mijn wachtwoord niet meer wijzigen?

Je hebt geen wachtwoord meer nodig om in en uit te loggen bij Bumble. Als je je account hebt aangemaakt met je telefoonnummer, ontvang je op je apparaat een bevestigingscode in plaats van dat je een wachtwoord moet invoeren.

Maak je geen zorgen als je geen toegang hebt tot het telefoonnummer dat aan je account is gekoppeld! Ons Supportteam kan je helpen toegang te krijgen tot je account en je kunt hier contact met ze opnemen.