Varför har jag blivit blockad från Bumble?

Om din profil har blockerats beror det på att du bestridit våra Riktlinjer. För oss kommer våra användares säkerhet i första rummet, och vi har nolltolerans mot missbruk av vår plattform. För att försäkra oss om att alla våra medlemmar behandlas med vänlighet och respekt förväntar vi oss att alla följer riktlinjerna, både på och utanför Bumble.

Här är några exempel på saker som kan leda till att du blockerats på Bumble:

• Kommersiell aktivitet

All kommersiell aktivitet är förbjuden på Bumble. Med kommersiell aktivitet avses bl.a. att söka finansiellt stöd, utföra transaktioner, rekrytera för sexarbete, eller att sälja och marknadsföra varor eller tjänster (inklusive att dela länkar eller användarnamn till betaltjänster så som OnlyFans, ManyVids, Patreon, osv.).

• Kränkande eller respektlöst beteende

Det kan t.ex. vara:

Att ignorera gränser och leda konversationen i en sexuell riktning utan samtycke. För mer information om vad som betraktas som sexuellt ofredande på vår plattform, se den här artikeln.

Att förolämpa någons kropp, uttala sig rasistiskt, göra hatiska kommentarer, uttrycka kvinnohat eller mobba är några exempel på beteenden vi inte tillåter på vår plattform.

• Att använda appen för att få fler följare

Att marknadsföra dina konton på sociala medier strider mot våra Riktlinjer. Du kan länka dina Instagram- och Spotify-konton till din profil för att visa mer av vem du är, men om din profil endast innehåller dina sociala medier finns det en risk för att du blir blockad.

• Att skicka samma meddelande till alla dina matchningar

Ingen gillar spam eller opersonliga meddelanden. Ta dig tid att hitta på ett personligt första meddelande för varje matchning. Behöver du förslag på hur du kan ta första steget? Spana in The Buzz.

• Olagligt beteende

Om det strider mot lagen får det heller inte ske på Bumble!

• Att ta bort och återskapa ditt konto upprepade gånger

Att återskapa ditt konto flera gånger kan ha en negativ inverkan både på dig och andra användare. Därför rekommenderar vi att du använder samma konto så länge som möjligt. Om du behöver en paus från appen uppmanar vi dig att använda Snooze-läget.

Om du misstänker att din profil har blockerats felaktigt är du välkommen att kontakta vår Support.

OBS: Våra användare kan inte undvika blockering genom att skapa nya konton. När din profil väl har blockerats får du inte längre använda Bumble. Punkt.