Kan jeg tilføje en anden login-metode til min konto?

Vi har nu gjort det nemmere for dig at logge ind på din Bumble konto ved at give dig muligheden for at tilføje flere login-metoder. Yderover, at du derfor ikke længere behøver at huske, hvilken metode du oprettede din konto med, så tilføjer dette også et ekstra sikkerhedslag, hvis en af dine login-metoder skulle blive kompromitteret. Følg blot disse trin for at tilføje en ny login-metode:

• Gå til dine indstillinger, og scroll ned til "login-metoder"
  • Vælg muligheden for at tilføje din Facebook, telefonnummer eller Apple ID
  • Lige så snart, du har tilføjet en ekstra login-metode, så har du også muligheden for at slette din(e) første login-metode(r), da det er kun er påkrævet at have én

For eksisterende brugere påminder vi om muligheden for at tilføje ekstra login-metoder, når du logger ud for første gang. På den måde blive det nemmere at logge ind igen.

Nye brugere kan tilføje ekstra login-metoder ved oprettelsen af profilen, så man aldrig mister adgang til den.