Hvordan tilknytter jeg min Spotify konto til min profil?

Følg disse trin for at tilknytte din Spotify konto til din Bumble profil:

1. Tryk på det grå silhouette-ikon  i nederste venstre hjørne af skærmen
  2. Tryk på "Udfyld min profil" i det cirkulære billede på midten af skærmen for at åbne profilredigering
  3. Scroll ned under tilknyttede konti
  4. Tryk på den grønne linje, hvor der står Tilknyt din Spotify
  5. Du vil blive bedt om at indtaste dine login-oplysninger til Spotify, tryk "Log ind"
  6. Hvis du allerede er logget ind, vil du blive bedt om at acceptere vores betingelser og vilkår.

Hvis du ikke ønsker, at alle dine top-artister vises (vil du ikke se, om dine matches har samme "guilty pleasures" som dig?), tryk "Skjul kunstner" under det cirkulære artist-billede.