Hvordan kan jeg ændre mit køn?

Følg disse trin for at ændre dit køn på mobil-appen:

1. Tryk på det grå silhuetikon i nederste venstre hjørne i appen, og tryk på "Færdiggør min profil".
  2. Scroll ned til “Mine info", og tryk på dit nuværende køn.
  3. Vælg det ønskede køn blandt mulighederne
  4. Hvis du vælger en ikke-binær mulighed, så vil du blive givet muligheden for at indstille din "Jeg vil gerne vises for..."-sektion (du kan ændre dette så mange gange, du har lyst til)

Følg disse trin for at ændre dit køn på Bumble hjemmesiden:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne
  2. Scroll ned, og klik på “Mine info”
  3. Scroll ned til "Køn", og tryk på "Flere muligheder..."
  4. Hvis du vælger en ikke-binær mulighed, så vil du blive givet muligheden for at indstille din "Jeg vil gerne vises for..."-sektion (du kan ændre dette så mange gange, du har lyst til)

Vær venligst opmærksom på, at hvis du skifter dit køn fra mand til kvinde eller fra kvinde til mand, så vil du kun kunne ændre dit køn to gange via appen. Hvis dit køn hverken er mand eller kvinde, så gælder dette ikke for dig.

Vores kundeservice er altid tilgængeligt til at hjælpe med dette, kontakt os blot  her.