Hvordan kan jeg ændre mit køn?

Følg disse trin for at ændre dit køn på mobil-appen:

1. Tryk på den grå blyant på din profil
  2. Scroll ned til “Personlig info", og tryk på dit nuværende køn
  3. Vælg det ønskede køn blandt mulighederne
  4. Hvis du vælger en ikke-binær mulighed, så vil du blive givet muligheden for at indstille din "Jeg vil gerne vises for..."-sektion (du kan ændre dette så mange gange, du har lyst til)

Følg disse trin for at ændre dit køn på Bumble hjemmesiden:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne
  2. Scroll ned, og klik på “Personlig info”
  3. Scroll ned til "Køn", og tryk på "Flere muligheder..."
  4. Hvis du vælger en ikke-binær mulighed, så vil du blive givet muligheden for at indstille din "Jeg vil gerne vises for..."-sektion (du kan ændre dette så mange gange, du har lyst til)

Vær venligst opmærksom på, at du kun kan ændre dit køn selv én gang. Vi har fuld forståelse for, at man kan have brug for at redigere køn flere gange, så vi er altid klar til at ændre det for dig i vores kundeservice her support@team.bumble.com.