Hoe kan ik mijn gender veranderen?

Volg deze stappen om je gender te veranderen met de mobiele app:

1. Tik links onderaan in de app op het grijze silhouetpictogram en tik op 'Mijn profiel afmaken'.
  2. Scrol omlaag naar 'Basisinfo' en tik op je huidige gender.
  3. Selecteer je gender uit onze opties.
  4. Als je een non-binaire optie hebt gekozen, wordt je gevraagd een selectie te maken in de sectie 'Ik wil graag worden getoond aan...' (je kunt dit zo vaak wijzigen als je wilt).

Volg deze stappen om je gender op Bumble Web te wijzigen:

1. Klik op je profielafbeelding in de linkerbovenhoek.
  2. Scrol omlaag en klik op 'Basisinfo'.
  3. Scrol omlaag naar 'Gender' en klik op 'Meer opties...'
  4. Als je een non-binaire optie kiest, wordt je gevraagd een selectie te maken in de sectie 'Ik wil graag worden getoond aan...' (je kunt dit zo vaak wijzigen als je wilt).

Let op: als je je gender wijzigt van man naar vrouw of van vrouw naar man, kun je je gender slechts twee keer wijzigen in de app. Als je gender niet man of vrouw is, geldt deze beperking niet voor jou.

Ons supportteam kan deze wijziging hieraltijd zonder vragen voor je aanpassen.