Hvordan kan jeg ændre min placering på Bumble Web?

Din placering indstilles automatisk efter din internet browser. Hvis din placering er forkert, så tjek venligst, at du har tilladt adgang til din placering i din browser.

Følg disse trin for at indstille din placering manuelt:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne af skærmen
  2. Tryk på "Indstillinger"
  3. Scroll ned indtil, du ser"Placering"
  4. Ved siden af nuværende by vil der være et opdaterings-ikon
  5. Tryk på ikonet, og din placering vil blive opdateret automatisk ud fra din browsers lokalitetstjenester

Vær venligst opmærksom på, at hvis du bruger Bumble via appen, så vil din placering blive indstillet efter din telefons (den opdateres hver gang, du starter appen).