Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvordan tilknytter jeg min Instagram konto til min profil?

For at tilknytte din Instagram til din Bumble profil:

  1. Tryk på det grå silhouette-ikon i øverste nederste hjørne af skærmen
  2. Tryk på "Udfyld min profil" i det cirkulære billede i midten af skærmen for at åbne profilredigering
  3. Scroll ned under "Tilknyttede konti"
  4. Tryk på den røde linje, hvor der står Tilknyt din Instagram
  5. Du vil blive bedt om at indtaste dine login-oplysninger for Instagram. Tryk derefter "Log ind"