Hvordan fungerer samtaler på Bumble?

Før, at en samtale kan starte, skal begge brugere have swipet til højre på hinanden, så et match opstår.

DATE TILSTAND:

Brugere, som har privilegiet til at tage første skridt vil kunne sende den første besked direkte fra "Boom"-skærmen, som kommer frem når to brugere har dannet match. Alternativt kan man gå til "Forbindelser"-skærmen ved at trykke på det grå logo i øverste højre hjørne af skærmen. Her kan du se matches og skrive til dem.

Husk: Fra det øjeblik, hvor et match opstår har du 24 timer til at skrive første besked. Hvis du føler dig nervøs, så prøv en af vores samtalestartere til at bryde isen.

Hvis du ikke har privilegie til at tage første skridt, så skal du vente på, at den anden bruger sender første besked, hvorefter du kan svare.

Husk: Du har 24 timer til at besvare en indledende besked. Hvis du ser, at en forbindelse er ved at udløbe, så kan du bruge forlængelses-funktionen til at give vedkommende lidt længere tid til at bryde isen.

BFF TILSTAND:

Fordi BFF kun viser brugere, som identificerer sig som samme køn, så har alle privilegie til at tage første skridt. Det betyder, at begge parter kan sende første besked, når et match er opstået – enten fra "Boom"-skærmen eller fra "Forbindelser".

Husk: Grænsen på 24 timer gælder stadig i BFF tilstand, så gå ikke glip af dine chancer!

BIZZ TILSTAND:

Fordi networking oftest er en lidt anden proces, så fungerer BIZZ tilstand lidt anderledes.

Når et match er opstået, så vil brugere med privilegie til at tage første skridt have syv dage til at sende første besked, enten fra "Boom"-skærmen eller fra "Forbindelser". Fra det tidspunkt, hvor første besked er sendt har brugere uden privilegiet til at sende første besked have syv dage til at svare for at opretholde forbindelsen.