Hvordan kan jeg afmelde mit Bumble Boost- eller Bumble Premium-abonnement gennem Apple?

Hvis du ønsker at afmelde dit Bumble-abonnement, så følg blot disse trin:

1. Gå til din telefons indstillinger
  2. Tryk på dit Apple ID øverst på skærmen (du skal måske måske logge ind eller bruge Touch eller Face ID))
  3. Tryk på "Abonnementer".
  4. Tryk på det abonnement, du ønsker at ændre (Bumble). OBS: Hvis du ikke kan se et abonnement, men bliver opkrævet, så tjek, at du er logget ind med det korrekte Apple ID.
  5. Brug indstillingerne til at administrere dit abonnement.
  6. Du kan vælge en anden type abonnement eller trykke på "Afmeld abonnement" for at afmelde.

OBS: Når du afmelder, vil dit abonnement stoppe ved udgangen af den igangværende periode.